Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

Schadeherstel Blekkink

Van een krasje of putje tot en met een schade na een aanrijding,  Schadeherstel Blekkink repareert alle soorten schades.

Wij zorgen er met passie voor dat u weer veilig uw weg kan vervolgen. Daarbij werken wij met originele merkonderdelen van de fabrikant volgens de merk-eisen. Wij hebben afspraken met vrijwel alle verzekeraars en leasemaatschappijen waardoor u bij ons veelal geen eigen risico betaald.

Schadeherstel Blekkink is  BOVAG en Focwa Erkend en partner van Univé dit betekent dat uw schade veilig en vakkundig wordt hersteld met 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.
Met toewijding en oog voor detail werken wij ook graag aan klassiekers. Wij zorgen met liefde dat uw auto in concours staat komt.

Wilt u direct persoonlijk advies of een afspraak maken voor het herstellen van uw autoschade? Neem dan contact op met Koen en Nick. Samen bepaalt u hoe de schade aan uw auto hersteld wordt of uw auto wordt gerestaureerd. Een afspraak  is snel gemaakt door te bellen met 0543 – 471945, te mailen met schade@blekkink.nl  of gebruik te maken van het contactformulier.

contact

 

 

HomeSchadeherstel Blekkink