Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

Onze belofte

 

                 Wij zijn 15  autoliefhebbers.
                 Met meer dan 650 jaar ervaring.
                Wij zorgen voor 24/7 mobiliteitshulp.
                En hebben al meer dan 300.000 keer onze klanten veilig op weg geholpen.

U, onze klant, veilig en onbezorgd uw weg laten vervolgen, daar staan wij elke morgen voor op. Wij drinken dan graag met u een kop koffie en hebben daarbij een goed gesprek. U ècht leren kennen, weten wat u bezig houdt en wat u belangrijk vindt. Persoonlijk en vakkundig daar herkent u ons aan.

Wij hebben voor u een mooie en betrouwbare voorraad auto’s geselecteerd. Auto’s waarvan wij op zijn minst de historie kennen. Die goed onderhouden zijn, geen grof schadeverleden hebben en een betrouwbare kilometerstand. U kunt uw nieuwe auto’s vanzelfsprekend ook bij ons financieren en verzekeren. En wanneer u dit wenst wordt uw nieuwe auto zonder meerprijs bij u thuis bezorgd.

Wij verkopen geen ‘proat’ zoals ze dat in de Achterhoek zeggen. Klanten die ons in de meer dan 50 jaar dat wij bestaan hebben leren kennen bevestigen dat graag.

Onze technici zijn echte vakmensen en leergierig. Zij worden regelmatig bijgeschoold op de laatste technische ontwikkelingen en beschikken over alle technische informatie en diagnose apparatuur die er voor onderhoud aan een moderne auto nodig is.

Omdat dit voor een bedrijf op zichzelf niet bij te houden is hebben wij ons aangesloten bij de formule Euro Repar Car Service. Euro Repar Car Service is onderdeel van Stellantis, die u vast kent van de automerken Opel, Peugeot, Citroën en Fiat. Maar ook is Stellantis één van de grootste auto-onderdelen producenten in de wereld. Met Euro Repar Car Service zitten wij daardoor bovenop alle technologische ontwikkelingen. En voor Euro Repar-onderdelen geldt twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de montage.

Door het Europese Euro Repar Car Service netwerk kunnen wij u services bieden zoals de 24/7 pechhulp in heel Europa voor zowel uw auto als voor uw caravan of aanhanger. En mocht het onverhoopt toch een keer echt mis gaan dan zijn wij met ons door  BOVAG Erkend autoschadeherstelbedrijf ook uw adres voor schadeherstel.

Autobedrijf Blekkink en Blekkink Schadeherstel zijn sterk in kennisoverdracht. Wij zijn erkend leerbedrijf en zijn specialist in autotechniek voor omliggende auto- en schadebedrijven. Maar ook zijn wij sociaal en betrokken. Wij sponsoren lokale sportverenigingen en investeren in duurzaamheid. Wij zijn met trots GroenGedaan! gecertificeerd door de Stichting Duurzaam.

Tot snel, weerkommen,

 

contact

 

HomeOnze belofte