Banden

Hét adres voor uw zomer/winter bandenwissel

Autobedrijf Blekkink is specialist in het wisselen van banden. Het aanbod in banden dat wij hebben is erg groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, Bridgestone en Vredestein zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien hebben we ook een breed aanbod met goedkopere banden van andere merken. Daarnaast zijn onze vaste wissel- en opslag tarieven erg scherp zodat u voor het kopen van uw banden, de bandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden bij Autobedrijf Blekkink op het juiste adres bent.

Nieuw geleverde auto’s zijn vanaf 1 november 2014 uitgerust met TPMS ((Tyre Pressure Monitoring System). De prijzen van losse banden zijn altijd inclusief btw en montage. De prijzen voor bandensets zijn altijd inclusief btw, montage én eerste opslag. Indien u wenst te wisselen van lichtmetalen velgen naar stalen velgen, zijn andere bouten benodigd voor de montage. Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden:

Tarieven wisselen banden/-wielen:
√ Zomer- winterandenwissel incl. opslag € 58.-
√ Zomer- winterbandenwissel excl. opslag € 42,-
Deze tarieven gelden per zomer- en/of winterseizoen en zijn inclusief BTW.
U kunt direct een afspraak voor de bandenwissel maken of vraag eerst een scherpe offerte op bij één van onze service adviseurs.

Wanneer uw Citroën of Renault voor onderhoud of reparatie in de garage brengt kunt u ervoor kiezen om te wachten tijdens het onderhoud, een gratis leenfiets mee te nemen of een vervangende auto mee te nemen zodat u naar uw werk of huis kunt gaan.

De dagelijkse rit naar uw werk of de bezoekjes aan vrienden en familie. U wilt natuurlijk altijd prettig rijden en vooral veilig aankomen. Het is daarom van belang dat uw banden in topconditie zijn. Dat is niet alleen comfortabel, het verhoogt ook de veiligheid en het vermindert het brandstofverbruik. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Combineer nieuwe banden met onderhoud of APK en bespaar tijd
Als u er toch bent, combineer uw bezoek dan met een onderhoudsbeurt of APK. Dat bespaart tijd! Kiest u voor de Renault Onderhoudsbeurt, dan is de APK zelfs gratis. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij altijd originele onderdelen gebruiken en dat het onderhoud wordt uitgevoerd door gespecialiseerde Renault-monteurs.

HomeWerkplaatsBanden