Verkoop

Auto kopen

Nieuwe auto’s
Sinds 2004 is de wet op verkoop van nieuwe auto’s drastisch veranderd. Dat heeft mede als gevolg dat u niet meer gebonden bent aan de desbetreffende merkdealer.
Autobedrijf Blekkink kan elke gewenste auto, van welk merk dan ook, leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

We leveren nieuwe auto’s en onderhouden ze met behoud van de fabrieksgarantie.
Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij Autobedrijf Blekkink, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.
Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door Autobedrijf Blekkink laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u hem heeft gekocht. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft.
Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Occasions
Ook dit is mogelijk bij Autobedrijf Blekkink!
Wij zijn u graag ter wille naar het zoeken van een geschikte occasions, en dit kost u niets extra’s.
U geeft aan ons door welke type auto u zoekt en voor welk budget. Wij gaan dan voor u op zoek bij onze relaties, naar de gewenste en betrouwbare auto. Uiteraard kijken we de auto voor u na zodat u zeker weet dat u veilig op weg kunt.

 

HomeVerkoop