Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

De Franse Auto Specialist

Autobedrijf Blekkink is de Franse merkenspecialist. Wij zijn aangesloten bij de reparatieformule Eurorepar van de autofabrikant Stellantis (Peugeot, Citroën, Opel en Fiat) en voor Renault hebben wij een samenwerking met een grote dealergroep. 
Hierdoor werken wij aan uw auto volgens fabrieksvoorschrift, hebben wij toegang tot de laatste technische informatie en software updates en wij worden dagelijks bevoorraad met originele merkonderdelen. Vanzelfsprekend werken wij ook uw (digitale) onderhoudsboekje bij zodat de garantie op uw auto behouden blijft. En wanneer aan de orde worden de werkzaamheden aan uw auto onder garantie uitgevoerd.
Uiteraard werken wij ook met kwalitatief gelijkwaardige merkonafhankelijke onderdelen wanneer deze voor u voordeliger zijn. Maar ook is het mogelijk om uw auto duurzaam te laten repareren met gebruikte of gereviseerde onderdelen. Met name wanneer uw auto ouder wordt en het onderhoud naar verhouding tot de waarde van uw auto kostbaarder, kan een duurzame reparatie een goed alternatief zijn. Wij zijn door de Stichting Duurzaam gecertificeerd Groen Gedaan!
Onze service adviseurs Freddy en Koen bepalen samen met uw welke onderhoudsbeurt het beste past bij uw rijgedrag en uw auto. Een afspraak met Freddy of Koen is snel gemaakt met onze online afspraakplanner of neem contact met hen op om u verder te laten informeren.

 

maak nu een afspraak

 

HomeDe Franse Auto Specialist