Historie

Autobedrijf Blekkink heeft een meer dan 50 jaar rijke ervaring. Het is een echt familiebedrijf van vader Bennie en zoon Gerben Blekkink.

De beginperiode van de Autobedrijf Blekkink werd gekenmerkt door twee oliecrises die de automobielindustrie gedurende de jaren zeventig aan het wankelen brachten. Bennie Blekkink had het zichzelf hiermee niet eenvoudig gemaakt als startende ondernemer. Energiebesparingen behoorden tot de voornaamste doelstellingen van de autotechnische ingenieurs van die tijd: het verbeteren van de luchtweerstand, het verminderen van het gewicht en zuinige motoren. Heden ten dage lijkt er niet veel verandert. Energiebesparing, alternatieve brandstoffen, kleinere auto’s en zuinige motoren zijn ook vandaag een factor van grote betekenis bij de ontwikkeling en de aankoop van een nieuwe auto.

Wat ook in die 50 jaar onveranderd is gebleven is de passie voor het vak en de persoonlijke inzet en warme betrokkenheid van Gerben en alle medewerkers. Het leveren van kwaliteit is een teamprestatie waarbij elke dag weer denken en werken vanuit de behoefte van onze klanten onze visie is. Vanuit deze visie werken wij er dagelijks aan om de verwachtingen van onze klanten waar te maken en te overtreffen. Een betrokkenheid die wij u graag laten ervaren.

Advertentie van de opening op 11 oktober 1968.

HomeOver onsHistorie