Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.
Goedkoop tanken bij
BP Express

Uw BP Express Brandstofstation

Heel voordelig, snel en veilig een A-merk brandstof tanken dat kan bij ons BP Express brandstofstation aan de Bredevoortsestraatweg 119 in Aalten.

BP brandstoffen hebben een constante kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. En bij BP Express is deze brandstof een stuk goedkoper dan bij bemande tankstations. Er is namelijk geen personeel en er worden geen aanvullende diensten verleend. Hierdoor kan BP hoge korting geven op alle brandstoffen.

De BP brandstoffen zijn speciaal ontworpen om uw motor gemakkelijker fit en in vorm te houden, of uw auto nu op benzine of diesel rijdt. Door het gebruik van basis brandstoffen kan uw motor na verloop van tijd slechter gaan werken. Dat komt door schadelijke afzettingen die zich bij gebruik van basis brandstoffen op belangrijke motoronderdelen kunnen voordoen, zodat deze niet optimaal meer werken. En een minder efficiënte motor kan helaas tot hoger brandstofverbruik, hogere uitstoot en verminderde prestaties leiden.
De BP brandstoffen zijn ontwikkeld met geavanceerde reinigende eigenschappen. In tegenstelling tot sommige andere brandstoffen laten zij geen schadelijke afzettingen achter in uw motor. Zij zijn namelijk speciaal ontwikkeld om te beschermen tegen verdere afzetting. Zo kunnen zij helpen om uw motor fitter en gezonder te houden, met de prestaties die de fabrikant van uw auto voor ogen had.

Ook kunt u bij ons terecht voor BP Ultimate, speciaal ontwikkelt voor de moderne, complexe benzine- en dieselmotoren die hogere eisen aan brandstoffen stellen dan ooit tevoren. Onze meest recente BP Ultimate brandstoffen werden dan ook speciaal ontwikkeld om deze ultramoderne motoren zo efficiënt mogelijk te laten werken, terwijl oudere motoren er natuurlijk ook voordelen van ondervinden. Dat is pas geavanceerde brandstoftechnologie waar auto’s van alle types en leeftijden wel bij varen. Onze diesel bevat een speciaal antischuimmiddel zodat u sneller, schoner en gemakkelijk kunt voltanken. En heeft u een benzine auto met bouwjaar 2000 of ouder dan kunt u bij ons station nog loodvrij 98, ook wel Super genoemd, tanken.

Voor ondernemers is er de BP Plus Tankpas. Met deze pas krijgt u een aantrekkelijke korting op elke getankte liter. Een besparing die flink kan oplopen. Maar ook kunt u eenvoudig het brandstofverbruik van uw wagenpark online beheren en met de BP Plus factuur eenvoudig uw BTW terugvorderen.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de BP website om de BP Plus Tankpas aan te vragen, zodat u niet onnodig teveel betaalt!

HomeOnze belofteUw BP Express Brandstofstation