Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

Corona: onze maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken 1 maart 2021

Beste klant,

U bent natuurlijk van harte welkom in ons bedrijf voor onderhoud en reparatie van uw auto. Voor de aankoop van een andere auto kunt ons bedrijf op afspraak bezoeken of komen wij graag bij u thuis of op uw bedrijf. Waar wij u ook ontmoeten, wij houden gepaste afstand, schudden tijdelijk geen handen meer, dragen een mondkapje en wij hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Een en ander komt misschien wat afstandelijk over en is anders dan u van ons gewend bent maar de veiligheid en gezondheid van u, onze klant, en onze medewerkers staat voorop.

Veel aan ons gestelde vragen en antwoorden zijn:

Kan ik nog bij jullie terecht voor de aankoop van een auto?
Op onze website vindt u onze voorraad auto’s. Betrouwbare auto’s waarvan wij de historie kennen. Wilt u meer van deze auto’s weten dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom. Uiteraard kunt u ook proefrijden in de auto van uw keuze. Voor en na de proefrit desinfecteren wij de sleutel en de plaatsen in de auto die veel aangeraakt worden. Blijft u liever thuis of op uw bedrijf? Dan komen wij naar u toe. Ook is het uiteraard mogelijk om een proefrit op een locatie van uw keuze te maken. Een offerte en inruilvoorstel ontvangt u persoonlijk van ons of eenvoudig per e-mail of post. En vervolgens leveren wij de auto bij u thuis af.
Een auto bekijken in de showroom, meer over een auto weten of een proefritafspraak maken? Dat kan telefonisch op 0543 – 47 19 45 of per mail aan gerben@blekkink.nl

Kan ik nog bij jullie terecht voor onderhoud of schadeherstel?
Onze openingstijden blijven ongewijzigd. Dit betekent dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 08:00 tot 17:30 en op zaterdag van 08:00 tot 13:00.
Na onderhoud, een reparatie of schadeherstel desinfecteren wij de sleutel en de plaatsen in uw auto die veel aangeraakt worden. Het zelfde doen wij met de vervangende auto, wanneer u deze wenst. Onze monteurs werken met handschoenen en gebruiken stoel-, stuur- en versnellingspookhoezen. Een werkplaatsafspraak maken kan telefonisch op 0543 – 47 19 45 of eenvoudig moet onze online werkplaatsplanner.

Ik kan of wil op dit moment niet naar de werkplaats toe gaan.
Zoals u van ons gewend bent hebben wij een kosteloze haal & brengservice voor uw auto. Alleen kunt u op dit moment niet persoonlijk met onze haal & breng service meerijden. Wanneer u vragen heeft en u kunt niet persoonlijk langs komen dan kunt u uiteraard met ons bellen, op telefoonnummer 0543 – 47 1945 of met ons mailen aan receptie@blekkink.nl

Verder hebben wij de volgende maatregelen genomen, daarin volgen wij het advies het RIVM op de voet:

  • In onze werkomgeving werken onze medewerkers op ruime afstand (ten minste anderhalve meter) van elkaar. En deze afstand hanteren wij ook voor onze klanten, ook wanneer wij met u in gesprek zijn.
  • En onze medewerkers blijven thuis wanneer zij milde klachten zouden hebben die kunnen duiden op het coronavirus thuis.
  • Heeft u een afspraak met ons staan en bent u verkouden, of heeft u koorts neem dan alstublieft contact met ons op. Wij bespreken dan de verschillende mogelijkheden met u of plannen met u een nieuwe afspraak.
  • En komt u zoveel mogelijk alleen naar ons bedrijf.
  • Wij nemen op dit moment geen contant geld meer aan. Wij verzoeken u daarom per pin te betalen.
  • De schoonmaakfrequentie van onze bedrijfsruimtes is verhoogd (deurkrukken, pinautomaat, toiletten, receptiebalie etc).
  • Onze medewerkers dragen een mondkapje in de publieke ruimtes en wanneer zij bij u thuis of op uw bedrijf komen, wassen geregeld hun handen met zeep en gebruiken desinfecterende handgel. Onze monteurs werken met handschoenen.
  • Wij desinfecteren telkens de autosleutels en werken in onze werkplaats, zoals u al van ons gewend bent, met stoel-, stuur- en versnellingspookhoezen.

Kortom wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen u graag op alle mogelijke denkbare manieren blijven bedienen om u mobiel te houden. Mochten er vanuit de overheid nieuwe, strengere maatregelen worden opgelegd dan nemen wij deze direct in acht. Samen komen we hier doorheen!

Vriendelijke groet en blijf gezond,

 

contact

 

HomeNieuwsCorona: onze maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken