Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

Corona: onze maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken 29 maart 2020

Beste klant,

Door het corona virus hebben wij te maken met een nieuwe werkelijkheid. Het zo goed mogelijk beperken van de verspreiding van het corona virus heeft grote impact op ons allemaal. Wij moeten hierdoor anders met elkaar omgaan. Autobedrijf Blekkink neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid.

U blijft natuurlijk van harte welkom in ons bedrijf voor de aankoop van een andere auto of onderhoud. Wel houden wij gepaste afstand, schudden wij tijdelijk geen handen meer en wij hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Een en ander komt misschien wat afstandelijk over en is anders dan u van ons gewend bent maar de veiligheid en gezondheid van u, onze klant, en onze medewerkers staat voorop. De volgende maatregelen hebben wij genomen:

 • Wij nemen de geldende hygiëneregels in acht en volgen het advies van het RIVM op de voet:
  • In onze werkomgeving werken onze medewerkers op ruime afstand (ten minste anderhalve meter) van elkaar. En deze afstand hanteren wij ook voor u, onze klant. Ook wanneer wij met u in gesprek zijn.
  • En onze medewerkers blijven thuis wanneer zij milde klachten zouden hebben die kunnen duiden op het coronavirus thuis.
 • Heeft u een afspraak met ons staan en bent u verkouden of heeft u koorts, neem dan alstublieft contact met ons op. Wij bespreken dan de verschillende mogelijkheden met u of plannen met u een nieuwe afspraak.
 • En komt u zoveel mogelijk alleen naar ons bedrijf.
 • Wij nemen op dit moment geen contant geld meer aan. Wij verzoeken u daarom per pin te betalen.
 • Onze klantenwachtruimte is momenteel gesloten.
 • De schoonmaakfrequentie van onze bedrijfsruimtes is verhoogd (deurkrukken, pinautomaat, toiletten, receptiebalie etc).
 • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen met zeep en gebruiken desinfecterende handgel. Onze monteurs werken met handschoenen.
 • Wij desinfecteren telkens de autosleutels en werken in onze werkplaats, zoals u al van ons gewend bent, met stoel-, stuur- en versnellingspookhoezen.

Kortom wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen u graag op alle mogelijke denkbare manieren blijven bedienen om u mobiel te houden.

Veel aan ons gestelde vragen en antwoorden zijn:

Kan ik nog bij jullie terecht voor de aankoop van een auto, onderhoud of schadeherstel?Onze openingstijden blijven ongewijzigd. Dit betekent dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 16:30.
Na onderhoud, een reparatie of schadeherstel desinfecteren wij de sleutel en de plaatsen in uw auto die veel aangeraakt worden. Het zelfde doen wij met de vervangende auto, wanneer u deze wenst. Onze monteurs werken met handschoenen en gebruiken stoel-, stuur- en versnellingspookhoezen. Een werkplaatsafspraak maken kan telefonisch op 0543 – 47 19 45 of eenvoudig moet onze online werkplaatsplanner.
En ook wanneer uw volgende droomauto in onze showroom staat kunt u nog gewoon bij ons terecht.

Ik kan of wil op dit moment niet naar de werkplaats of showroom toe gaan.
Zoals u van ons gewend bent hebben wij een kosteloze haal & brengservice voor uw auto. Alleen kunt u op dit moment niet persoonlijk met onze haal & breng service meerijden. Wanneer u vragen heeft en u kunt niet persoonlijk langs komen dan kunt u uiteraard met ons bellen, op telefoonnummer 0543 – 47 19 45, met ons mailen gerben@blekkink.nl, maar ook is een videoverbinding afspraak mogelijk. Met video kunnen wij u ook verder informeren over een auto die u in onze showroom heeft gezien. Uiteraard kunnen wij u ook (online) een inruilvoorstel doen.

Kan ik nog een proefrit maken?
Ook het maken van een proefrit blijft uiteraard mogelijk. Maar wij zullen niet bij een proefrit meer met u mee rijden wanneer u dit wenst. Ook zullen wij voor en na de proefrit de sleutel desinfecteren en de plaatsen in de auto die veel aangeraakt worden. Wilt u een auto beter leren kennen? Maak dan een afspraak voor een proefrit.

Hoe wordt mijn nieuwe auto afgeleverd?
Wij kunnen even niet het feest maken dat hoort bij het afleveren van een nieuwe auto. Ook kunnen wij niet naast u zitten in de auto om deze aan u uit te leggen. Maar wel zullen wij u op gepaste afstand informeren over uw nieuwe auto. En kunnen wij wanneer u nog vragen heeft ook met video uw vragen beantwoorden. Als alles weer als vanouds is dan bent nu natuurlijk van harte welkom,  om samen met ons zittend in uw nieuwe auto, het gebruik van de auto alsnog volledig uitgelegd te krijgen.

Mochten er vanuit de overheid nieuwe, strengere maatregelen worden opgelegd dan nemen wij deze direct in acht.
Samen komen we hier doorheen!

Vriendelijke groet en blijf gezond,

 

contact

 

HomeNieuwsCorona: onze maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken