Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

Glasservice

Ruitschade komt veel voor. Dit is vervelend, maar ook gevaarlijk. Een klein sterretje wordt al snel een grote barst. Bij Autobedrijf Blekkink wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman. Wij werken volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele onderdelen en -materialen. Dit is in vele gevallen gratis!

Heeft u een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt. Bovendien krijgt u 12 maanden Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Voorruit herstellen of vervangen?
Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie.

Niet verzekerd voor ruitschade?
Niet- of niet helemaal verzekerd? Autobedrijf Blekkink rekent een all-inprijs. Bovendien krijgt u 12 maanden Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Ruitschade? Maak dan snel een afspraak in onze werkplaats.

maak nu een afspraak
HomeGlasservice