Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

Euro Repar Car Service

Is uw auto toe aan een APK? Heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig? Wij kunnen alle nodige werkzaamheden aan uw auto uitvoeren volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Want in 2017 heeft Autobedrijf Blekkink zich aangesloten bij het Euro Repar Car Service netwerk. Alle garages binnen dit netwerk hebben toegang tot alle benodigde technische informatie en kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s.

Onze technici worden door Euro Repar regelmatig bijgeschoold op de nieuwste technologische ontwikkelingen. En er is toegang tot een uitgebreid assortiment passende onderdelen voor het merk en de model auto waaraan onderhoud wordt verricht. Dit betekent voor u dat uw auto altijd deskundig wordt onderhouden. En voor Euro Repar-onderdelen geldt twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de montage.

Euro Repar Car Service is onderdeel van de PSA Groep, die u vast kent van de automerken Opel, Peugeot, DS en Citroën. Maar ook is PSA één van de grootste auto-onderdelen producenten in de wereld. Met EuroRepar zitten wij daardoor bovenop alle technologische ontwikkelingen. Door het Europese Euro Repar netwerk kunnen wij u services bieden zoals de Euro Repar Car Service Pas, die u verzekert van 24/7 pechhulp in heel Europa voor zowel uw auto als voor uw caravan of aanhanger.

Dit alles maakt Blekkink Euro Repar Car Service de vertrouwde  garage voor iedereen. Maak daarom nu een afspraak met Freddy en Koen in onze werkplaats met onze online afspraakplanner of neem contact met hen op om u verder te laten informeren.

maak nu een afspraak
HomeEuro Repar Car Service