Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

Dacia Erkend Reparateur

Autobedrijf Blekkink is een door de fabrikant Dacia Erkend Reparateur. Dit betekent dat wij uw Dacia onderhouden volgens fabrieksvoorschrift, met originele Dacia onderdelen en voorzien van de laatste software-updates en recalls.

Dacia onderhoud
Dacia heeft drie verschillende onderhoudsprogramma’s:

Olie verversbeurt vanaf €109,-
Om ervoor te zorgen dat de motor van je Dacia topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste.

Budgetbeurt vanaf €169,-
De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Dacia Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Dacia Onderhoudsbeurt vanaf €209,-
Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt je auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de  gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Dacia onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met je auto om er zeker van te zijn dat je weer veilig de weg op kunt.  Kortom geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer je Dacia APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Dacia Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis.

Nieuwe of jonge occasion van Dacia
Op alle Dacia modellen is 3 jaar volledige fabrieksgarantie van toepassing met een maximum van 100.000 km. En iedere nieuwe of jong gebruikte Dacia heeft:

    • 2 jaar lakgarantie.
    • 6 jaar carrosserie garantie.
    • Dacia Route Service: gedurende de fabrieksgarantie biedt Renault u 24/7 gratis hulpverlening bij pech in heel Europa.

Onze service adviseurs Freddy en Koen bepalen graag samen met uw welke onderhoudsbeurt het beste past bij uw Dacia. Een afspraak met Freddy en Koen is snel gemaakt met onze online afspraakplanner of neem contact met hen op om u verder te laten informeren.

 

maak nu een afspraak

HomeDacia Erkend Reparateur