Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.

BOVAG: kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid

Autobedrijf Blekkink en Blekkink Schadeherstel zijn aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie bij zowel de aankoop van een occasion als bij reparatie en schadeherstel.

Sinds 1 juni 2022 is de termijn van de BOVAG Garantie bij aankoop van een gebruikte auto 12 maanden. Dit houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

Bij een reparatie heeft u recht op 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie en u krijgt vier jaar garantie op het schadeherstel.

WAAROM BOVAG GARANTIE?

    • Altijd hulp bij klachten
    • De voorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond
    • Extra zekerheid

 

Alle BOVAG garantievoorwaarden leest u hier:

BOVAG Algemene-voorwaarden-auto-particulier-(print)-juni-2022

BOVAG Algemene-voorwaarden-zakelijke-markt-auto-ZS-okt-2017

BOVAG Algemene-voorwaarden-schadeherstelbedrijven-01-02-20

BOVAG Algemene-voorwaarden-zakelijk-markt-schadeherstelbedrijven-webbestand BOVAG Algemene-voorwaarden-zakelijke-markt-auto-ZS-okt-2017

 

 

HomeBOVAG: kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid