Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 uit 5 sterren.
Blekkink Privilege Pas & Euro Repar Car Service Pas
heel veel privileges en 24/7 pechhulp

Blekkink Privilege Pas & Euro Repar Car Service Pas

Voor onze trouwe klanten rollen wij graag de rode loper uit. Dit doen wij met twee speciale klantenkaarten. De Blekkink Privilege Pas, een kaart met heel veel voordeel. En de Euro Repar Car Service Pas voor 24/7 mobiliteitsservice in heel Europa!

De Blekkink Privilege Pas geeft u recht op de volgende privileges:

  • gratis APK;
  • gratis zomercheck;
  • gratis wintercheck;
  • gratis tussentijds vloeistoffen bijvullen; *
  • gratis bandreparatie;
  • gratis vervanging van defecte verlichting;
  • gratis bandenspanning controle.

En met de Euro Repar Car Service Pas is bij pech snelle en goede pechhulp altijd dichtbij. U bent verzekert van pechhulp in uw woonplaats, Nederland en heel Europa voor zowel uw auto als uw caravan of aanhanger. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.  Deze mobiliteitsservice wordt uitgevoerd door de VHD alarmcentrale in samenwerking met Europ Assistance. U kunt hierdoor altijd zorgeloos autorijden, ook in de vakantie.

De Blekkink Privilege Pas is inclusief in het afleverpakket dat u kiest bij aankoop van een auto en heeft een geldigheid van 1 jaar. Daarna kunt u de pas verlengen voor € 49,95 per jaar of voor hetzelfde bedrag kopen bij onderhoud aan uw auto.

De Euro Repar Car Service Pas is eveneens inclusief in het afleverpakket dat u kiest bij aankoop van een auto en heeft eveneens een geldigheid van 1 jaar. Ook deze pas kunt u verlengen, dit kan bij elke onderhoudsbeurt. De Euro Repar Car Service Pas is belangrijk voordeliger dan de pechhulp van ANWB of Routemobiel. Bovendien onderscheidt deze pas zich van vele andere pechhulp diensten doordat hulp bij verkeerd tanken inclusief is (met uitzondering van de kosten van de afvoer van de brandstof). De prijs van de Euro Repar Car Service Pas is slechts € 59,95 per jaar.

Heeft u pech? Bel rechtstreeks met alarmdienst 0031 0888778159

Wilt u meer weten over de Blekkink Privilege Pas of de Euro Repar Car Service Pas, neem dan contact met ons op.            contact

 

*  motorolie tot 2 liter per jaar

HomeBlekkink Privilege Pas & Euro Repar Car Service Pas